Роби Уилямс  ще дебютира на големия екран. Световноизвестният певец ще изиграе

...
Роби Уилямс 
ще дебютира на големия екран. Световноизвестният певец ще изиграе
Коментари Харесай

АРТ ЛУПА

Роби Уилямс 

ще дебютира на огромния екран. Световноизвестният артист ще изиграе първата си актьорска роля в продължението на " Най-великият шоумен ", където ще партнира на близкия си другар Хю Джакман, написа " Сънди мирър ". Все още не е ясно кои други звезди вземат участие в продукцията. В ход са диалози със Зак Ефрон, Мишел Уилямс и Кийла Сетълт, които участваха и в първата част. 

 

" Изкуплението Шоушенк "  

се връща в киносалоните на Съединени американски щати във връзка 25 година от премиерата си. Базиран върху новелата на Стивън Кинг " Рита Хейуърт и изкуплението Шоушенк ", филмът разказва историята на Анди Дюфрен, наказан за убийството на жена си и нейния ухажор. В актьорския състав влизат Тим Робинс, Морган Фрийман, Боб Гунтън и други. Сценарист и режисьор е Франк Дарабонт, а музиката е на Томас Нюман. Филмът излиза през септември 1994 година в стеснен брой кина. За страдание той не печели доста, защото " Форест Гъмп " и " Скорост " излизат същата година. Оценен е обаче високо от рецензията и получава 7 номинации за " Оскар ", в това число за най-хубав филм. В наши дни  " Изкуплението Шоушенк " се смята за една от класиките в киното и се намира преди всичко по рейтинг в зрителската ранглиста на IMDB.

 

Силвестър Сталоун и Долф Лундгрен 

още веднъж ще работят дружно. Този път в нов ефирен сериал, към който демонстрират интерес Fox, CBS и NBC.  61-годишният Лундгрен ще играе ролята на конфиденциален сътрудник в отдела за сигурност на Организация на обединените нации, избран като " едночленен SWAT екип " и договарящ в заложнически обстановки. " Дедлайн " написа, че 73-годишният Сталоун може да се изяви и като режисьор на плана. Освен продуцент. Сталоун и Лундгрен за първи път участваха дружно във кино лентата " Роки IV ", където изиграха противниците Роки и Драго, а по-късно още веднъж се срещнаха в " Непобедимите " и " Крийд II ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР